Dünya sürekli olarak gelişiyor ve teknolojide buna ayak uydurarak çok hızlı bir şekilde gelişimini devam ettiriyor. Hızla gelişen teknoloji sayesinde yıllar içerisinde fantastik yenilikler hayatımıza dahil oldu. 2030'lu yıllarda ise çok daha fazlası olacak. Yazımızda 2030 yılında hayatımıza gelmesi beklenen teknolojik gelişmeleri görebilirsiniz.

Görünmeyen Bilgisayarlar

Kulağa son derece ilginç ve nasıl olacak şeklinde sorular ile gelse de önümüzdeki 20 yıl içerisinde cihazlar her yerde olacaklar, ama görünmeyecekler. Giysilerimizde aksesuarlarımız ve hatta kontak lenslerimizde bile olabilecekler bağımsız çalışma ortamları da yaratılacak.

Gezegensel İnternet

Dünyanın Mars'a ulaşması ile birlikte iki gezin arasında bir internet bağlantısı kurulması bekleniyor. Bu da astronotların dünya ile ilgili paylaşımını kolaylaştırmak için son derece havalı olacak.

Diyabet hastalarına kötü haber! Diyabet hastalarına kötü haber!

Yaşlanma Karşıtı Müdahale

Yaşlanmak birçok insanın ne yazık ki istemediği bir durum ancak 2030'larda bu mümkün görünüyor. Artık yaşınız ilerlese de görünümümüzde bir değişiklik olmaması yapılacak olan tedaviler ile birlikte mümkün olacak.

Laboratuvarlarda Yetiştirilen Organlar

Laboratuar ortamlarında çalışmalar sürekli olarak devam ediyor. Sağlık alanında yapılan çalışmalar doğrultusunda gelecek dönemlerde Laboratuvarlarda oluşturulmuş insan organlarına rastlayacağız.