Artık kullanıcılar akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte oyunlarını akıllı telefonları üzerinden oynuyor. Oyun üreticileri sürekli olarak kullanıcılar için yeni oyunlar sunmaya devam ederken bir yandan da akıllı telefonlara üreticiler nostaljik oyunlar sunuyor. Super Mario'nun akıllı telefonlara dönmesi ve büyük başarı elde etmesiyle birlikte bir zamanların sevilerek oynanılan oyunları da akıllı telefonlarda gelmeye başlamıştı. Şimdide bir zamanların ünlü oyun yapımcısı olan Capcom, pek çok kişi tarafından sevilerek oynanılan 80'lerin vazgeçilmez oyunlarından 1942'yi akıllı telefonlara getirdi. Nostaljik oyunların başında gelen 1942 oyunu ilk olarak oyun salonlarına gelmişti. Oyun severler tarafından kısa sürede sevilen bu oyun sonrasında ev konsollarına geldi. Sonrasında oyun konsollarının yaygınlaşmasıyla birlikte unutulan bu oyun şimdi iOS ve Android platformuna geldi.

İki Farklı Modla Geliyor!

1942 oyunu İkinci Dünya Savaşı atmosferinde geçiyor ve yatay düzlemde yer alan bir hava saldırısına ev sahipliği yapıyor. Sahip olduğu grafiklerle iddialı bir oyun olmasa da piyasada sunulan diğer oyunlara göre oldukça zorlayıcı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 1942 oyunu bu anlamda iki farklı modla geliyor. Bu modlardan birisi "arcade" iken bir diğer daha kolay bir mod olaran "casual" olarak karşımıza çıkıyor.

iOS ve Android Kullanıcıları Tarafından İndirilebilir!

iOS kullanıcıları 1942 oyununa 6.99 TL'den sahip olabilirken Android kullanıcıları Google Play Store'dan 3.89 TL'ye sahip olabilecek. Bakalım 1942 oyunu akıllı telefon kullanıcıları tarafından sevilecek mi ?