World of Warcraft, Diablo ve Overwatch oyunlarıyla bilinen Blizzard'ın her sene düzenlediği eSpor etkinliği BlizzCon'un buy sene düzenleyeceği etkinliğin ne zaman düzenleneceği oyun severler tarafından merak ediliyordu. Blizzard Entertainment'ın yapmış olduğu açıklamayla oyun severlerin merak ettiği bu tarih belli oldu. Blizzard Entertainment'ın açıklamasına göre BlizzCon 2017 etkinliği 3-4 Kasım 2017 tarihlerinde Kaliforniya'daki Anaheim Convention Center'da düzenlenecek.

Biletler İki Aşamalı Satışa Sunulacak!

Blizzard, BlizzCon 2017 etkinliğinin biletlerini ise iki aşamada oyunculara ulaştıracak. Blizzard ilk bilet satışını 5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirecek. İkinci parti biletler ise 8 Nisan 2017'de satışa çıkacak. Oyun severlerin BlizzCon 2017 etkinliğine katılmak için ödeyecekleri ücret ise 199 dolar yani yaklaşık olarak 740 TL. E-spor oyuncuları tarafından ilgiyle takip edilen bu etkinlikte geçen sene BlizzCon 2016'da Overwatch League ve yeni karakter olan Sombra tanıtılmıştı.

Yeni Gelişmeler Paylaşılacak!

BlizzCon 2017'de nelerin tanıtılacağı ya da nelerin yaşanılacağı bilinmiyor ancak bu etkinlikte World of Warcraft, StarCraft, Hearthstone, Diablo, Heroes of the Storm ve Overwatch ile ilgili yeni gelişmeler duyurulacak. Ayrıca BlizzCon 2017'de çeşitli turnuvalar ve cosplay etkinliklerinin düzenlenmesi bekleniyor.